Seven Women

Onze winkel

Seven Women in Dinxperlo opende in 2003 haar deuren en is een begrip als het gaat om mode en accessoires voor de trendy vrouw. We spelen met ons assortiment altijd in op de laatste trends. In onze gezellige winkel aan de Hogestraat 6 kun je terecht voor merken als Only, VeroModa, Sisters Point, Lofty Manner, Elvira Casuals, Vila, Geisha en LTB Jeans.

Van top tot teen in het nieuw, helemaal naar jouw smaak. Naast kleding vind je bij ons ook een ruim en verrassend assortiment sieraden en schoenen. Misschien ben je wel toe aan een heel andere stijl. Ons enthousiaste team helpt en adviseert je daar graag bij. Leuk om je binnenkort eens bij Seven Women te zien!

Voordelen voor onze vaste Seven klanten

Als je bent ingeschreven in ons klantenbestand, dan profiteer je van een aantal voordelen:

  • met elke aankoop spaar je automatisch bonuspunten. Elke bestede euro geeft recht op één bonuspunt. Ook afgeprijsde artikelen (tot max. 50% korting) tellen volledig mee! Bij het bereiken van 250 bonuspunten, ontvang je automatisch een waardecheque van € 12,50. Onze waardecheques zijn onbeperkt geldig en zijn te besteden op onze hele collectie.

  • je mag meerdere artikelen opzicht meenemen om thuis te passen en

  • we houden je op verzoek op de hoogte van onze acties en evenementen.

Cadeaubon van Seven

Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Onze eigen cadeaubonnen: voor elk gewenst bedrag, uiteraard onbeperkt geldig en natuurlijk feestelijk ingepakt. Vraag ernaar bij ons in de winkel.

Fashioncheque & VVV Cadeaukaart

Bij accepteren in onze winkel Fashioncheques en VVV Cadeaukaarten op je aankopen. We kunnen terplekke online voor je controleren hoeveel saldo erop staat.