Impulz Fashion

Nieuw Binnen

Onze winkel

Impulz Fashion richt zich met een uitgebreid en gevarieerd aanbod van kleding en accessoires op de eigentijdse en 'on trend' vrouw. In onze winkel vind je merken als Only, Lofty Manner, Vero Moda, Ichi, LTB-jeans, My Jewellery & Only Shoes. Voor de nieuwste trends op het gebied van mode ben je bij Impulz Fashion dus aan het juiste adres!

Kom eens gezellig langs in onze winkel in hartje Aalten en laat je verrassen door ons veelzijdige, modieuze en betaalbare assortiment. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw outfit!

Voordelen voor onze vaste Impulz klanten

Als je bent ingeschreven in ons klantenbestand, dan profiteer je van een aantal voordelen:

  • met elke aankoop spaar je automatisch bonuspunten. Elke bestede euro geeft recht op één bonuspunt. Ook afgeprijsde artikelen, tot max. 30% korting, tellen volledig mee! Bij het bereiken van 250 bonuspunten, ontvang je automatisch een waardecheque van € 12,50. Onze waardecheques zijn onbeperkt geldig en zijn te besteden op onze hele collectie;

  • je mag meerdere artikelen opzicht meenemen om thuis te passen en

  • we houden je op verzoek op de hoogte van onze acties en evenementen.

Cadeaubon van Impulz

Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Onze eigen cadeaubonnen: voor elk gewenst bedrag, uiteraard onbeperkt geldig en natuurlijk feestelijk ingepakt. Vraag ernaar bij ons in de winkel of bestel het via ons contactformulier.

Fashioncheque & VVV Cadeaukaart

Wij accepteren in onze winkel Fashioncheques en VVV Cadeaukaarten op je aankopen. We kunnen terplekke online voor je controleren hoeveel saldo erop staat.
 

 

gratis bezorging binnen Nederland
binnen 2-3 werkdagen in huis
gratis ophalen, ruilen & retourneren in onze winkels