Wie wij zijn

Klein Entink Fashion, wie wij zijn...

Klein Entink Fashion, ons familiebedrijf in hart en nieren met vier in het oog springende modezaken in de mooie achterhoekse dorpen Aalten en Dinxperlo. De oorsprong gaat terug naar 1946. De eerste generatie Klein Entink, onze opa en oma Bernard en Miep, opende een algemene textielwinkel aan de Haartsestraat in Aalten met ‘alles wat er maar nodig was’ op gebied van kleding, stoffen, fournituren en huishoudtextiel. In de jaren 50 werd de winkel verhuisd naar de huidige plek in de Landstraat. In de decennia erna nam de behoefte aan ‘zelf kleding maken’ af en kwam er steeds meer belangstelling voor geconfectioneerde damesmode en lingerie.

De tweede generatie, onze ouders Henk en Ineke Klein Entink, zette de winkel in de jaren 70 dan ook voort onder de naam Klein Entink Mode. Vanaf die tijd werd er een moderne collectie damesmodemerken gepresenteerd.
 
Wij, Bernd Jan en Mariette (de derde generatie Klein Entink) groeien in de tussentijd op. In 2007 treden we in de voetsporen van onze ouders en grootouders. Samen zetten we Klein Entink Mode voort en openen in 2008 Impulz Fashion aan de Hoekstraat in Aalten. Een fast-fashion modewinkel gericht op de laatste trends voor een aantrekkelijke prijs. Na enkele jaren dient zich de prachtige mogelijkheid aan om Seven in Dinxperlo over te nemen. Een prachtige aanvulling voor ons bedrijf.
 
Met Klein Entink Mode, Impulz Fashion, Seven Dinxperlo hebben we een zeer gevarieerd assortiment. Voor elke vrouw wat wils.
 
In mei 2020 hebben we een tijdelijke Fashion Outlet geopend tegenover Seven in Dinxperlo. In deze outlet presenteren we onze oudere merken-collecties met kortingen van 50% tot zelfs 80%
 

Online

Met trots presenteren we onze collectie nu ook online. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, kun je zien wat voor moois we te bieden hebben in onze winkels. Klik op een artikel en je gewenste maat en je ziet direct in welke winkel het artikel beschikbaar is. We geven je heel graag persoonlijk advies op de winkelvloer, maar snappen ook dat Online bestellen soms wenselijk of zelfs noodzakelijk is. We zullen zorgen dat uw favoriete artikelen snel bezorgd of verzonden worden. Nu tijdelijk zonder verzendkosten. 
 
In onze Online-Outlet vindt u artikelen met kortingen tot 70%.
 
Veel kijkplezier op deze site en we verwelkomen je heel graag in één van onze winkels.
 
Bernd Jan Klein Entink
Mariette Klein Entink